+4 0752 204353 marketing@mecomag.ro

Despre Masteragri HV

Masteragri este o companie dinamica si solida, care are in spate oameni cu o vasta experiență și profesionalism pentru a susține fermierii moderni. Facand parte din grupul de firme Mecomag H.V., s-a specializat in comercializarea unei game variate de utilaje destinate agriculturii, silviculturii si intretinerii spatiilor comunale si ofera servicii de consultanta dar si service post-vanzare pentru utilajele comercializate.

Masteragri este reprezentata de o echipa puternica, dinamica, cu o vasta experienta in domeniul utilajelor de curatare pasuni si foarte bine pregatita pentru a va oferi cele mai bune solutii, fiind distribuitor autorizat Agrimaster Italia.

Agrimaster S.p.A a fost înființată în Molinella – Italia la începutul anilor 1980, când a inceput sa produca rotoare cu diametre mari (194mm-273mm) pentru tocatoare. A urmat apoi constructia cu resurse limitate a primului tocator cu elemente de lucru dispuse in 8 randuri, caruia i-au dat numele de AGRIMASTER.

În anii 1990 compania a început să construiască atomizoare, brate de taiere  si alte accesorii, evoluand la o gama larga, numarul produselor depasind astazi peste 400 de modele.

Masteragri este specializata în comercializarea de:

  • Utilaje pentru curatarea si intretinerea pasunilor;
  • Utilaje pentru curatarea santurilor si taluzurilor;
  • Tocatoare si freze forestiere pentru lucrari in infrastructura si pregatirea terenurilor;
  • Atomizoare tractate, si purtate;
  • Elevatoare/Stivuitoare.

Stim cat de important este sa iti ghideze cineva pasii atunci cand ceva nu merge, de aceea Masteragri ofera garantia produsului vandut si are intotdeauna piese de schimb pe stoc, ofera consultanta si mentenanta pentru a continua activitatea in cel mai scurt timp, fara batai de cap.

Datorită inovației compania Masteragri este in mod constant inaintea concurenților săi.

Contacteaza-ne pentru a stabili o intalnire

Masteragri HV S.R.L.

Str. Brasovului, nr. 2, Feldioara, Brasov

CUI: RO39628575

Nr. Reg.: J8/1656/2018

Telefon:

+4 0752 204353

+4 0368 409089

Program L-V: 8.30-17.00

 

BulgarianEnglishHungarianRomanian