+4 0752 204353 marketing@mecomag.ro

Masteragri vine in intampinarea fermierilor cu utilaje tehnice pentru orice fel de activitate. Produsele comercializate fac parte din urmatoarele categorii:

Pe langa produsele noi, Masteragri comercializeaza aceleasi categorii de produse tehnice si in regim de pret special.

La Masteragri ”pret special” inseamna ce altii numesc ”resigilate” sau altfel spus, produse ce au fost expuse in showroom, au fost folosite o perioada scurta de timp pentru prezentare sau provin din sistemul buy-back, pe care Masteragri Romania il sustine.

Practic, aceasta categorie este compusa din produse aproape noi, produse care au fost folosite o scurta perioada de timp in cele mai bune conditii tehnice sau sunt folosite o perioada mai indelungata de timp, insa verificate temeinic din toate punctele de vedere de catre specialistii Masteragri. Aceste produse sunt scoase la vanzare la preturi cu adevarat speciale, substantial reduse, astfel incat fiecare fermier si nu numai sa poata achizitiona utilajele noastre.

Echipa Masteragri stie, datorita vastei experiente, cat de importanta este sustinerea din partea specialistilor, pregatitii tot timpul pentru a te ajuta. De aceea venim in intampinare oferind consultanta inainte si dupa vanzare si mai ales service post-vanzare.

Pagina dedicata utilajelor la pret special poate fi accesata cu usurinta pe site-ul nostru accesand pagina dedicata produselor sau direct aici.

BulgarianEnglishHungarianRomanian