+4 0752 204353 marketing@mecomag.ro

Masteragri a lansat noul website www.masteragri.ro, fiind o platforma utila pentru prezentarea produselor si pentru interactiunea cu potentialii clienti. Pe noul website Masteragri va punem la dispozitie informatii referitoare la utilajele noi comercializate, informatii legate de posibilitatea achizitionarii unor produse second hand, expuse in showroom, produse demo, etc. la preturi speciale, informatii de contact, dar si posibilitatea potentialilor clienti sau clientilor existenti de a intra in legatura cat mai rapida cu noi si posibilitatea de a ne oferi feedback. Noul website vine in intampinarea fermierilor, propunand spre comercializare o gama variata de utilaje tehnice destinate agriculturii, silviculturii si intretinerii spatiilor comunale si ofera servicii de consultanta dar si service post-vanzare pentru utilajele comercializate.

Noua platforma este intuitiva si prietenoasa, avand un design minimalist si actualizat tot timpul, astfel incat sa facem posibila navigarea cu usurinta, avand o viteza de incarcare rapida si care permite utilizarea de pe orice dispozitiv.

Odata cu lansarea noului website, vizitatorii platformei au acces la imagini si videoclipuri reprezentative, detalii tehnice despre utilajele comercializate dar si informatii privind service-ul utilajelor sau piesele ce sunt necesare pentru orice tip de utilaj comercializat de Masteragri.

Echipa Masteragri stie, datorita vastei experiente, cat de important este ca cineva priceput sa fie tot timpul langa tine, gata sa te ajute. De aceea oferim consultanta inainte si dupa vanzare si mai ales service post-vanzare.

Masteragri, este un brand solid si dinamic, care are in spate oameni cu o vasta experiență și profesionalism pentru a susține fermierii moderni.

Masteragri, este o echipa puternica, dinamica, cu o vasta experienta in domeniul utilajelor tehnice si foarte bine pregatita pentru a va oferi cele mai bune solutii, fiind distribuitor autorizat Agrimaster Italia.

Masteragri este specializat în comercializarea de:

  • Utilaje pentru curatarea si intretinerea pasunilor;
  • Utilaje pentru curatarea santurilor si taluzurilor;
  • Tocatoare si freze forestiere pentru lucrari in infrastructura si pregatirea terenurilor;
  • Atomizoare tractate si purtate;
  • Elevatoare/Stivuitoare.

Va invitam sa vizitati noul nostru website www.masteragri.ro, iar pentru a stii exact de ce utilaj aveti nevoie, puteti consulta pagina dedicata produselor si va incurajam sa intrati in legatura cu noi.

BulgarianEnglishHungarianRomanian