+4 0752 204353 marketing@mecomag.ro

Targul expozitional AGRARIA  și-a clădit, ediție după ediție, un nume puternic, devenind evenimentul agricol emblematic al Transilvaniei.

AGRARIA reprezintă un important loc de întâlnire pentru fermieri, specialiști, manageri și autorități din domeniul agriculturii. Astfel, ofera o platformă de comunicare optimă unde participanții încheie contracte noi, își consolidează relațiile cu clienții tradiționali și discută despre tendințele și inovațiile apărute în agricultură, industrie alimentară și zootehnie.

Brandul Agrimaster, este reprezentat in Romania de MASTERAGRI HV. Alaturi de MECOMAG H.V., anul acesta am participat la cel mai mare targ agricol din Transilvania, sarbatorind 10 ani de activitate. Astfel, am avut posibilitatea de a promova utilajele AGRIMASTER, sa ne intalnim cu potentiali clienti si sa confirmam calitatile tehnice ale produselor, dar si sa oferim  consultanta specializata pentru utilajele de mediu, cele necesare  lucrarilor comunale, agricole sau forestiere.

Filmul de mai jos reda amploarea evenimentului si evidentiaza faptul ca prioritatea noastra este reprezentata de clientii nostri. Atat echipa de vanzari, cat si echipa tehnica au facut front comun pentru a veni in intampinarea fermierilor cu toate detaliile necesare pentru alegerea utilajului potrivit. Utilajele profesionale, cu o tehnologie de top ne dau posibilitatea de a ne adresa atat fermierilor mici si mijlocii, cat si celor foarte dezvoltati, care lucreaza sute sau mii de hectare.

 

 

 

BulgarianEnglishHungarianRomanian